Päivitämme tämän sivun tietoja saamamme palautteen mukaan.

Capella
Kysymys: Imuroin ja asensin capellan sivuiltanne. Kun käynnistin ohjelman, niin nuottiavaimen ja nuottien sijasta näytöllä oli jotain epämääräistä kuviota. Johtuuko se siitä, että kyseessä on demoversio?
Vastaus: Nuo oudot kuviot eivät johdu demosta vaan siitä, että Windows ei ole ottanut käyttöön asennettua capella3 -fonttia. Joskus tietokoneen uudelleenkäynnistäminen ratkaisee asian, mutta jos ei, niin toimi esim. seuraavasti: Valitse Käynnistä -valikosta Asetukset - Ohjauspaneeli ja sieltä Fontit. Etsi näytöltä capella3 -niminen fontti ja kaksoisnapsauta sitä. Napsauta sen jälkeen avautuneen ikkunan Valmis -painiketta. Tämän jälkeen nuotit ja nuottiavain näkyy capellassa oikein.

Capella-scan
Kysymys: Ostin teiltä Capellan ja Capella-scan -nuotinlukuohjelman. Pettymyksekseni skannausohjelma oli kuitenkin saksankielinen. Eikö sitä olekaan suomennettu?
Vastaus: Myös capella-scan on täysin suomenkielinen! Ensimmäisellä kerralla avattaessa se tosin käynnistyy saksankielisenä, mutta valitse Hilfe (Ohje) - Sprache (Kieli) -Suomi ja napsauta OK, jonka jälkeen ohjelma toimii jatkossa suomenkielisenä.

Agora -toiminnanohjausjärjestelmän päivityksiä ei löydy täältä, sillä käytössänne on aina automaattisesti päivitetty versio.

CAPELLA

Capella versio 7:n suomennustyö on valmis ja ohjelma valmistui talvella 2010. Ohjelmaa voi tilata Tilaus-sivuiltamme.